Blomlådor och fönsterlampor

Äntligen helg och tid för lite shopping och hemfix. Jag hade i veckan beställt nya grejer på internet bland annat nya blomlådor till altanen, sådana där i trä. Hade flyt och fick fatt i lådor, jord och växter på ett bräde. Blomlådor är bra för de kan flyttas runt och jag antar att risken för myrbon, spindelnät med mera är mindre än med rabatter. Jag hatar att ligga på knä och rensa ogräs och ha mig. Nej, några lättskötta växter i relativt höga blomlådor är min melodi. Min blomlåda hittade jag på Stayhome, riktigt bra och prisvärd!

Jag har ofta sneglat på Boston, en mysig fönsterlampa från PR Home och i går slog jag till. Jag har ju sett den hemma hos folk så det var bara att beställa på nätet. Ett antal mysiga lampor i de största rummen är a och o och en fönsterlampa syns dessutom utifrån – trevligt både för oss när vi är i trädgården och för andra som går förbi. Enda nackdelarna med fönsterlampor är att de eventuellt stör utsikten då de hänger mitt i blickfånget och så kan de vara i vägen för gardiner och persienner. Men är de små är det inget problem. Att de drar ström är inte längre något problem, då man kan ha ledlampa och timers exempelvis.

Ikväll så ska jag iväg till en kompis och spana in hans nya fordon, en mopedbil! Jag tycket först det där med mopedbilar verkade töntigt, men den sa att han hade köpt verkade riktigt cool. Han sa att han köpt den på Mopedbilar i Borås och på den hemsidan ser dom riktigt coola ut, ska bli spännande att se, kanske slår jag till själv :).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *